Головна  →  Новини  →  20 травня 2019

ГЛАВКОМ: "Ремонтні роботи на дорогах Києва у розпалі"

ГЛАВКОМ: "Ремонтні роботи на дорогах Києва у розпалі"

Ремонтні роботи у Києві
Фото: Київавтодор


Дорожники проводять ремонтні роботи на вулицях, мостах і шляхопроводах столиці

У вихідні, 18 і 19 травня, столичні дорожники проводили ремонтні роботи на об’єктах Києва. Про це повідомила прес-служба комунальної корпорації «Київавтодор».

«Вулиці Чорнобильська, Туполєва, Алматинська, Березняківська, Братиславська, Квітки Цісик, Ремонтна, Андрія Головка, Левка Мацієвича, Овруцька, проспект Академіка Палладіна, міст Метро через Русанівську протоку, Південний мостовий перехід, Борщагівська естакада – на цих та багатьох інших об’єктах дорожники на вихідних проводили ремонтні роботи», - розповіли автодорівці.

У понеділок, 20 травня, продовжуються роботи з реконструкції, капітального і поточного ремонтів об’єктів дорожньої інфраструктури столиці, зазначили у «Київавтодорі».

Як повідомлялося, у Києві тривають ремонтні роботи на мостах та шляхопроводах. 

Зокрема, безперервно тривають роботи з капітального ремонту 6-ти деформаційних швів на Південному мостовому переході.

У «Київавтодорі» повідомили, що до кінця травня планується відкрити рух транспорту по мосту Метро через Русанівську протоку в напрямку центру міста, а вже до кінця серпня поточного року завершити всі ремонтні роботи на проїжджій частині мосту у двох напрямках.

Пряме посилання на новину: https://glavcom.ua/kyiv/news/remontni-roboti-na-dorogah-kijeva-u-rozpali-foto-595032.html?fbclid=IwAR1Yc6nNu3RJUrvZWGnFOf8GMrWeQ-tzMzuqPnffi23haX5QWcwKBP87Wrg

Перейти до спискуВерсiя для друку