Головна  →  Новини  →  25 грудня 2018

Святкова ніч 25 грудня для підприємств «Київавтодору» була по справжньому "гарячою"

Святкова ніч 25 грудня для підприємств «Київавтодору» була по справжньому "гарячою"

365 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки і бригади з ручного прибирання ні на хвилину не припиняли роботи з прибирання від снігу доріг та вулиць столиці.

Щоб зранку кияни не відчували наслідків снігопаду, очищення проводилось великими та малими колоннами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг.

Одночасно з прибиранням від снігу доріг тривали роботи з очищення тротуарів, наземних переходів, зупинок громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами корпорації. До цих робіт були задіяні машини "Bucher", трактори та мінінавантажувачі, у тому числі 54 одиниці нової техніки, яку "Київавтодор" закупив восени цього року.

Бригади з ручного прибирання проводили обробку та прибирання від снігу сходових маршів, підходів до підземних пішохідних переходів та інших місць загального користування, на яких неможливо використання спецтехніки.

Наразі сніг у столиці зупинився, проте автодорівці продовжують роботи з зимового утримання та уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі міста.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку