КМДА Київська міська державна адміністрація


25 грудня 2018

Святкова ніч 25 грудня для підприємств «Київавтодору» була по справжньому "гарячою"

Святкова ніч 25 грудня для підприємств «Київавтодору» була по справжньому "гарячою"

365 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки і бригади з ручного прибирання ні на хвилину не припиняли роботи з прибирання від снігу доріг та вулиць столиці.

Щоб зранку кияни не відчували наслідків снігопаду, очищення проводилось великими та малими колоннами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг.

Одночасно з прибиранням від снігу доріг тривали роботи з очищення тротуарів, наземних переходів, зупинок громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами корпорації. До цих робіт були задіяні машини "Bucher", трактори та мінінавантажувачі, у тому числі 54 одиниці нової техніки, яку "Київавтодор" закупив восени цього року.

Бригади з ручного прибирання проводили обробку та прибирання від снігу сходових маршів, підходів до підземних пішохідних переходів та інших місць загального користування, на яких неможливо використання спецтехніки.

Наразі сніг у столиці зупинився, проте автодорівці продовжують роботи з зимового утримання та уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі міста.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.