Головна  →  Новини  →  13 вересня 2024

Оголошено тендер на проведення робіт із капітального ремонту шляхопроводу через залізничну колію ділянки Київ-Петрівка-Київська ГЕС на вул. Полярній

Оголошено тендер на проведення робіт із капітального ремонту шляхопроводу через залізничну колію ділянки Київ-Петрівка-Київська ГЕС на вул. Полярній

 

Цей шляхопровід введений в експлуатацію в 1983 році та з того моменту жодного разу капітально не ремонтувався. Тож у 2022 році на замовлення корпорації провели спеціальне обстеження, за результатами якого прийняли рішення про необхідність капітального ремонту.
 
Роботи на шляхопроводі є нагальними, адже через пошкоджені конструкції мостового полотна волога проникає на прогонові будови та опори споруди, через що руйнуються залізобетонні конструкції – є корозія арматури, тріщини та відшарування бетону.
 
Проєкт робіт передбачає влаштування нових конструкцій шляхопроводу, нове перильне та бар’єрне огородження, опори освітлення, відновлення підземних і наземних комунікацій, облаштування нового дорожнього покриття. Також на шляхопроводі та підходах до нього планують облаштувати велосмуги і велодоріжки загальною протяжністю 1,3 км.
Наголошуємо, що в межах капремонту фахівці забезпечать належні умови для надійного та комфортного пересування шляхопроводом усім учасникам дорожнього руху. Зокрема, для безперешкодного пересування людей з інвалідністю та маломобільних груп на підходах до пішохідних переходів понизять бортовий камінь та влаштують тактильну плитку, а при ремонті підземного пішохідного переходу на примиканні вул. Полярної з вул. Лебединською – облаштують пандуси.
 
Ремонт заплановано розпочати на початку листопада. Триватиме він 14 місяців. На період робіт рух автотранспорту шляхопроводом здійснюватиметься за тимчасовою схемою організації дорожнього руху.
 
Прийом пропозицій триватиме до 30 вересня 2024 року. Детальна інформація про тендер – на електронній платформі публічних закупівель Prozorro (ідентифікатор закупівлі UA-2024-09-13-003281-a).
 
 
Джерело: http://surl.li/olmblj
 
Перейти до спискуВерсiя для друку