Головна  →  Новини  →  29 липня 2024

Віталій Кличко: "Перевірив, як триває ремонт дороги на ділянці Великої кільцевої - від Жулянського шляхопроводу до повороту в місто Вишневе."

 

Її протяжність понад 1,5 км. Роботи тут розпочали у вересні 2023 року.
 
Дорожники вже завершили влаштування мережі дощової каналізації. Для подовження зносостійкості та терміну експлуатації покриття дороги влаштували щебеневу основу, на яку влаштовують три шари асфальту.
 
Капремонт здійснюють з урахуванням принципів безбар’єрності. Зокрема, на пішохідних переходах понизять бордюри та облаштують тактильну плитку. А на перехресті вул. Григоровича-Барського з Кільцевою дорогою переоблаштували підземний пішохідний перехід пандусами.
 
Рух великою оновленою ділянкою відкриємо наприкінці літа. Благоустрій на об’єкті завершать у вересні.
Місто продовжує оновлювати дороги там, де це вкрай необхідно. І багато уваги приділяємо ремонту великих магістралей, якими йде багато вантажного транспорту та від якості яких залежить трафік в столиці.
 
Велика кільцева - одна з важливих артерій. Частина її ділянок перебувала не на балансі столиці - і довго їх не ремонтували. Отримавши їх на баланс, місто розпочало поступово оновлювати цю магістраль.
 
Подробіці у відео за посиланням:
Перейти до спискуВерсiя для друку