Головна  →  Новини  →  8 липня 2024

На місцях влучань продовжують працювати понад тисяча рятувальників і працівників комунальних служб.

На місцях влучань продовжують працювати понад тисяча рятувальників і працівників комунальних служб.

 Рятувальні та комунальні служби продовжують працювати на місцях влучань під час сьогоднішнього масованого ракетного обстрілу. Задіяні представники ГУ ДСНС України у місті Києві, комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку», районних керуючих компаній, комунальних підприємств «Київкомунсервіс» і «Київблагоустрій».

Зокрема, задіяна спеціалізована техніка для розбору та вивезення уламків. Фахівці долучені до пошуку людей, ліквідації наслідків обстрілів і руйнувань будівель. На одній локації пожежу локалізовано, на всіх інших – ліквідовано. Усього залучені майже тисяча працівників і понад сто одиниць техніки.

Окрім цього, 166 працівників КО «Київзеленбуд», районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень і лісопаркових господарств допомагають розбирати завали на території дитячої лікарні «Охматдит», яка постраждала внаслідок ранкових ракетних ударів. Комунальники привезли 3 вишки та 7 генераторів. Серед техніки: бензопили, тачки, ломи, лопати, багри, болгарки, зварювальний апарат.

Також до робіт залучені 134 працівники дорожньо-транспортних підприємств столиці та 48 одиниць техніки. Зокрема, 34 самоскиди 20 тонн, 9 навантажувачів, 2 трактори, екскаватор, гідромолот та евакуатор.

Перейти до спискуВерсiя для друку