Головна  →  Новини  →  3 липня 2024

Знову трагічна звістка з фронту сколихнула наші серця…

Знову трагічна звістка з фронту сколихнула наші серця…

 

Війна забрала життя ще одного мужнього воїна, нашого колеги з КП "Київміськсвітло" - Олексія Дидяка.
 
Олексій народився в Фастівському районі Київській області, в селищі Борова. Там навчався в загальноосвітній школі, потім вступив до столичного профтехучилища будівництва і дизайну, де опанував професійні навички електромонтажника з освітлення та освітлювальних мереж, електромонтажника силових мереж та елетроустаткування, електрозварника ручного зварювання.
 
Колектив КП «Київміськсвітло» радо прийняв молодого спеціаліста до своєї команди, а він вправно виконував обовʼязки електромонтера експлуатаційно-технічного району № 6.
 
Однак, взимку 2020 року Олексія призвали на військову службу, яку він проходив у лавах Національної гвардії в Запоріжжі.
 
На службі хлопця застало повномасштабне вторгнення. Олексій підписав контракт і проходив службу в бригаді оперативного призначення Нацгвардії, отримав осколкове поранення, та повернувся в стрій.
 
У травні цього року Герой перевівся до відділення розвідувальних безпілотних комплексів взводу безпілотних комплексів спецпризначення батальйону оперативного призначення Нацгвардії. Та під час виконання бойового завдання внаслідок застосування противником FPV дрону він загинув на Запорізькому напрямку.
 
У Олексія залишилися мама, батько, брат, сестра і бабуся. Поховали бійця на Алеї Слави на Борівському кладовищі.
 
Вічна пам’ять та вічна слава Герою та кожному полеглому українському Воїну!
 
Героям Слава!
Перейти до спискуВерсiя для друку