Головна  →  Новини  →  25 червня 2024

Ще одна непоправна втрата для дорожньої родини.

Ще одна непоправна втрата для дорожньої родини.
 
У бою з російськими окупантами, захищаючи територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України, у російсько-українській війні загинув військовослужбовець, старший сержант Воронін Віктор Миколайович.
 
Віктор працював у комунальному підприємстві по ремонту і утриманню мостів і шляхів в м. Києві «Київавтошляхміст» КП "Київавтошляхміст". Прикордонник, вірний військовій присязі, у грудні 2023 року став на захист України.
 
Колеги та побратими згадують Віктора, як професіонала своєї справи, відповідального та дисциплінованого. Завжди позитивного та ввічливого. В бою проявив себе сміливим та вправним воїном.
 
Герою було 57 років. Свій останній бій він прийняв 25 березня 2024 року на Донецькому напрямку. І з того часу герой вважався безвісти зниклим.
 
У загиблого Героя залишилися сини Сергій та Олександр.
 
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Віктора. Щиро поділяємо біль непоправної втрати.
 
Вічна слава і пам’ять усім полеглим героям за Україну.
 
Героям Слава!
Перейти до спискуВерсiя для друку