Головна  →  Новини  →  4 березня 2024

Комунальна корпорація «Київавтодор» співпрацює з правоохоронними органами задля обʼєктивного розслідування щодо вартості робіт під час реконструкції Дегтярівського шляхопроводу

Комунальна корпорація «Київавтодор» співпрацює з правоохоронними органами задля обʼєктивного розслідування щодо вартості робіт під час реконструкції Дегтярівського шляхопроводу

 

Підприємство надає всю необхідну запитувану інформацію та висновки експертиз.
Станом на 29 лютого замовник робіт – комунальна корпорація «Київавтодор» – здійснила оплату на суму 340 млн з 920 млн вартості об’єкта.
 
Усі тендерні процедури відбулися згідно із законодавством і прозоро, з дотриманням усіх процедур. Усі виплати здійснюються винятково за актами виконаних робіт і після підтвердження результатів експертиз. Крім того, всі акти виконаних робіт перед оплатою підряднику проходять державну експертизу.
 
Уточнюємо, що замовник робіт замовляє комплекс робіт і послуг, а не окрему закупівлю будівельних матеріалів на об’єкт.
 
Наголошуємо, що поширені в деяких медіа та явно упереджені висновки не є професійними, не спираються на фахову експертизу, не враховують поточну ринкову ситуацію щодо вартості будівельних матеріалів, витрат на логістику, сплату сум державного мита, податків та інших витрат при розмитненні вантажів, а також стосуються кардинально різних хронологічних періодів до повномасштабної війни та під час її руйнівного продовження.
 
Комунальна корпорація «Київавтодор» готова надавати необхідну об’єктивну інформацію щодо будівництва об’єктів транспортної інфраструктури, зокрема відповідним органам та іншим зацікавленим особам у визначений законом порядок і спосіб.
 
Водночас, у випадку поширення недостовірної та необ’єктивної інформації, що ганьбить імідж та ділову репутацію, корпорація буде вимушена в судовому порядку вимагати спростування такої інформації та відшкодування заподіяної репутації шкоди.
Перейти до спискуВерсiя для друку