Головна  →  Новини  →  21 грудня 2023

Автомобільний і трамвайний рух Дегтярівським шляхопроводом відновлено

 

Заплановані в цьому році роботи виконані у повному обсязі, проте у наступному році КК «Київавтодор» продовжить виконувати комплекс робіт з влаштування тротуарної частини на шляхопроводі та підходах до споруди.
 
У планах дорожників вимостити пішохідну зону тротуарною плиткою з влаштуванням тактильних елементів для людей із порушенням зору, а також у місцях перетину тротуарів із проїзною частиною облаштувати пониження бортового каменю, що забезпечить безперешкодне пересування літніх людей, людей з інвалідністю та батьків з дитячими візочками.
 
Також у 2024 році планується завершити увесь комплекс робіт на основних зʼїздах та заїздах до шляхопроводу, облаштувати велодоріжки і тротуари, здійснити благоустрій прилеглої території та відновити магістральні вулиці Дегтярівську, Олени Теліги та Олександра Довженка у районі розвʼязки.
 
Питання реалізації транспортних проектів в м. Києві – це завжди комплексний підхід, тому комунальна корпорація «Київавтодор» на всіх стадіях реалізації проєкту враховує думки громадськості та намагається максимально підлаштувати їх у відповідності до діючих нормативів.
Перейти до спискуВерсiя для друку