Головна  →  Новини  →  16 серпня 2023

На дев’яти вулицях і розв’язках столиці тривають капітальні ремонти

На дев’яти вулицях і розв’язках столиці тривають капітальні ремонти

 

У столиці тривають капітальні ремонти вулиць і шляхопроводів. Загалом масштабні роботи виконують на дев’яти об’єктах.
 
Так, наразі на вул. Ентузіастів дорожники виконали більшість робіт. Зокрема, тут завершили будівництво нової системи дощової каналізації протяжністю 1,3 км. Окрім того, триває асфальтування проїжджої частини і велодоріжки, вимощення тротуарів бруківкою (ФЕМ). Рух вулицею частково обмежено. Увесь комплекс робіт на вул. Ентузіастів планують закінчити в жовтні.
 
Новий етап робіт розпочався на вул. Олександра Довженка. Дорожники відкрили рух новим покриттям, яке влаштували в напрямку просп. Берестейського. До кінця серпня на всій протяжності вулиці планують влаштувати покриття в нижніх шарах. Наразі розпочали оновлювати смуги в бік вул. Олени Теліги. Рух транспорту ділянкою на час виконання робіт частково обмежений.
 
Також новий етап капітального ремонту розпочався на вул. Татарській. Нині вже оновили покриття на ділянці від вул. Нагірної до пров. Татарського. Окрім заміни асфальтобетону, на вулиці ремонтують основу проїжджої частини. Нині роботи тривають на ділянці від пров. Татарського до вул. Підгірної. Через це рух транспорту цією ділянкою частково обмежений. А з 1 вересня через ремонт перекриють ділянку від вул. Підгірної до вул. Глибочицької.
У розпалі ремонт просп. Повітрофлотського. На завершальних етапах – влаштування асфальтового покриття на Севастопольській площі.
 
Основні ремонтні роботи з масштабними обмеженнями руху на більшості вулиць столиці дорожники планують завершити до кінця серпня.
Перейти до спискуВерсiя для друку