Головна  →  Новини  →  26 грудня 2022

Протягом 2022 року «Київавтодор» облаштував у столиці 10 нових кільцевих розв’язок

Протягом 2022 року «Київавтодор» облаштував у столиці 10 нових кільцевих розв’язок

 

Дорожники облаштували у столиці 10 нових кільцевих розв’язок малого радіусу протягом 2022 року.
Зокрема, такий тип перехресть з’явився на перетині вулиць Кудряшова, Генерала Шаповала і Людмили Проценко; на перетині вулиць Оленівської і Турівської; на перетині вулиці Зодчих із дублером Кільцевої дороги (вулиця Зодчих); на перетині вулиць Вербової та Генерала Гадзюка; на перетині вулиці Кіото з виїздом на проспект Броварський; на перетині вулиці Кудрявської, провулку Нестерівського й Кудрявського узвозу та інших перехрестях.
Окрім того, цьогоріч під час оновлення провулку Коломийського виконано цілий комплекс робіт для підвищення безпеки руху. Аби пішоходам було безпечніше переходити дороги, влаштували 4 антикишені на пішохідних переходах, які звужують проїжджу частину. Також з’явилось 2 підвищені переходи, поєднаних із антикишенями. На виїзді з однієї із прибудинкової території облаштували дорожню шикану, а на перехрестях встановили антипаркувальні стовпці.
Улаштування «дорожніх клумб» підвищує безпеку на перехрестях для учасників руху. Це – загальноєвропейська практика. Тож наступного року «Київавтодор» планує створити нові кільцеві розв’язки.
Перейти до спискуВерсiя для друку