Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2022

Віталій Кличко: "Сьогодні ми вшановуємо пам’ять полеглих та дякуємо живим воїнам, нашим героям-захисникам за те, що можемо жити у вільній країні"

Віталій Кличко: "Сьогодні ми вшановуємо пам’ять полеглих та дякуємо живим воїнам, нашим героям-захисникам за те, що можемо жити у вільній країні"
 
Велика повага кожному бійцю, кожному військовому, який захищав чи захищає сьогодні нашу країну!
У День Захисників і Захисниць України поклав квіти до Стіни пам’ яті біля Михайлівського Золотоверхого собору та зустрівся з дружинами і матерями полеглих воїнів.
До лютого 2022 у Києві нараховувалася понад 31 тисяча ветеранів російсько-української війни. Від початку повномасштабного вторгнення - близько 100 тисяч учасників бойових дій. Із 2014 року полягли, захищаючи Україну від російських загарбників, майже 640 киян.
Уже 8 років Україна бореться з російською агресією. 24 лютого цього року російські варвари вчинили широкомасштабне вторгнення на територію нашої держави. Але ми, українці, здивували світ своєю сміливістю та рішучістю. Ми на своїй землі і правда – за нами. Росія хотіла нас поставити на коліна – не вийшло. Намагається залякати терором – а це викликає в нас тільки більшу затятість і сміливість, ще більшу рішучість перемогти російську дикість і варварство. У нас немає іншого вибору, ніж перемогти. Ми не здамося і не підкоримося!
Слава нашим героям-захисникам! Слава Україні!
 
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку