Головна  →  Новини  →  8 квітня 2021

Від Троєщини до Святошина — у столиці тривають капітальні ремонти

Від Троєщини до Святошина — у столиці тривають капітальні ремонти
Дорожники продовжують капітальні ремонти у багатьох районах столиці.
На вулиці Милославській дорожники влаштували нижній шар асфальтового покриття на частині від вул. Радунської до вул. Оноре де Бальзака (у напрямку вул. Оноре де Бальзака). Нині ж – оновлють і посилюють основу дороги, облаштовують нову систему зливової каналізації й заміняють бордюри на частині вул. Милославської у напрямку вул. Радунської.
Продовжується капітальний ремонт вул. Чорнобильської. Дорожники влаштовують основу для облаштування тротуарів і велодоріжки, монтують нові бордюри.
На вул. Борщагівській дорожники влаштували нижній шар покриття. Аби воно слугувало довше, використовують сучасні матеріали і технології. Так, між основною проїжджої частини і нижнім шаром влаштували полімерну сітку.
Нове гранітне мощення з’являється на Пейзажній алеї. Також влаштовують оглядові майданчики і підпірні стінки. Встановили на променаді камери відеонагляду і тривожну кнопку. Триває ремонт сходів, мережі освітлення.
На просп. Степана Бандери завершуються підготовка до фрезерування старого покриття. 10 квітня буде змінена схема проїзду по магістралі – проїзд транспорту буде організовано двома смугами у кожному напрямку на частині проспекту у напрямку Північного мосту.
10 квітня розпочинається капітальний ремонт Кільцевої дороги. На першому етапі оновлюватимемо ділянку від пл. Одеської до вул. Луценка (у напрямку Жулян). Загалом буде відремонтовано ділянку від пл. Одеської до вул. Ватутіна.
Перейти до спискуВерсiя для друку