Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

На вул. Івана Федорова встановлено світлодіодні елементи для підвищення безпеки руху, які працюють на сонячних батареях – Олександр Густєлєв

Підвищення безпеки на дорогах – пріоритет у роботі «Київавтодору». В рамках реконструкції вул. Івана Федорова встановлено світлодіодні елементи, які є вдосконаленою версією світлоповертальних елементів (ВРД).

«Ми встановили нові технічні засоби на нерегульованих пішохідних переходах та осьовій лінії розмітки. У них вмонтовані LED-ліхтарі, які уночі яскраво виблискують. Це додатково сигналізуватиме водіям про дорожню ситуацію», – розповів генеральний директор комунальної корпорації Олександр Густєлєв.

Живлення LED-ліхтаря здійснюється від сонячної батареї. До речі, світлодіодні елементи було безкоштовно передано для встановлення іноземними партнерами за домовленістю мера міста Києва Віталія Кличка, – розповідає генеральний директор додав Олександр Густєлєв.

Світлодіодні елементи на сонячних батареях використовують у США, Німеччині, Франції, Польщі. Вони посилюють увагу водіїв до дорожньої розмітки.

Подробиці у відео за посиланням: https://www.facebook.com/kievavtodor/videos/2389072194555265/

Перейти до спискуВерсiя для друку