Головна  →  Новини  →  1 листопада 2019

Віталій Кличко: «Друзі! Сьогодні, 1 листопада, ми, як і планували, повністю відкрили рух автотранспорту відремонтованим метро мостом через Русанівську протоку»

На мосту вклали фінальний шар асфальту. Сучасне покриття, за словами будівельників, прослугує не менше 10 років. Також оновили пішохідні тротуари з обох боків мосту. Протягом двох днів фахівці завершать встановлювати окремі металоконструкції огородження.

Русанівський метро міст не ремонтували понад 40 років! І він перебував у незадовільному стані. Під час ремонту виявилося, що необхідно замінити й внутрішні металеві конструкції об'єкту. На мосту поставили нові внутрішні ванти, бо старі, через потрапляння вологи, майже згнили. Весь процес заміни контролювали фахівці з Німеччини та Чехії. Також капітально відремонтували нижню частину мосту. Там підсилили опори та здійснили гідроізоляцію всієї конструкції.

Словом, виконали великий обсяг робіт. При цьому ми не перекривали рух мостом повністю. Як запевняють будівельники, це був перший досвід подібних робіт в Україні.

Подробиці дивіться у відео за посиланням: https://www.facebook.com/merkieva/videos/1434268980062638/

Перейти до спискуВерсiя для друку