Головна  →  Новини  →  13 грудня 2018

Вечірній Київ: "У Києві комунальники продовжують боротьбу зі снігом і вдень"

Вечірній Київ: "У Києві комунальники продовжують боротьбу зі снігом і вдень"

Денна зміна працівників підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» перейняла вранці естафету та продовжує роботи з прибирання від снігу доріг та вулиць столиці. Про це повідомила прес-служба корпорації.

Після важкої ночі робочу естафету з прибирання вулиць та доріг від снігу перейняла денна зміна автодорівців. Станом на 11.00 год. до роботи задіяні 352 одиниці снігоприбиральної техніки та 509 працівників з ручного прибирання.

Підприємства «Київавтодору» продовжують роботи з очищення від снігу підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, сходових маршів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які обслуговують підприємства корпорації. Саме на цих роботах зосереджені наразі зусилля дорожників.

Крім того, автодорівці уважно перевіряють технічний стан спеціальної техніки та, у разі необхідності, оперативно здійснюють ремонт машин, адже сніг не залишатиме столицю до п’ятниці, тому вся техніка Київавтодору повинна бути «в бойовому строю» і забезпечувати своєчасне прибирання.

Роботи з очищення від снігу вулично-дорожньої мережі тривають вже майже півтори доби.

 

Ефективне снігоочищення проїзних частин магістральних вулиць досягалось завдяки роботі великих та малих колон снігоприбиральної техніки, які працювали в усіх районах міста.

На ранок завершено очищення від снігу магістральних вулиць міського та районного значення. Тривають роботи на вулицях місцевого значення.

Як уночі, так і на світанку окрема увага була приділена прибиранню тротуарів, підходів до підземних та наземних переходів, сходових маршів і зупинок громадського транспорту, щоб кияни зранку могли безпечно дістатись до роботи і місць навчання.

Сніг у столиці не припиняється, тож підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують працювати у посиленому цілодобовому режимі.

Комунальна корпорація «Київавтодор» закликає власників транспортних засобів не залишати автомобілі обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки!

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/u-kyyevi-komunal-nyky-prodovzhuyut-borot-bu-zi-snihom-i-vden?fbclid=IwAR3z8BuqoTyu_noqeqg_y31uv5ymsczOwQEyjgZlThg84jmPYHgPQQ0NTE0

Перейти до спискуВерсiя для друку