Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2018

Напередодні професійного свята кращі столичні дорожники отримали відзнаки Київської міської державної адміністрації та комунальної корпорації «Київавтодор»

Напередодні професійного свята кращі столичні дорожники отримали відзнаки Київської міської державної адміністрації та комунальної корпорації «Київавтодор»

Сьогодні, у рамках виставки дорожньої техніки, що проходить на майданчику біля Національного комплексу «Експоцентр України», заступник Київського міського голови Дмитро Давтян, директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов та генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв привітали дорожників з прийдешнім святом та відзначили подяками кращих працівників, які вдень і вночі, у свята й будні чесно і сумлінно працюють над тим, щоб столичні дороги ставали якісними та комфортними.

Серед нагороджених як працівники з багаторічним стажем роботи, так і їх молоді колеги, які вже зарекомендували себе з найкращої сторони.

«День дорожника – це свято для кожного, хто присвятив своє життя розвитку та функціонуванню дорожньої галузі, - звернувся до автодорівців очільник корпорації Олександр Густєлєв. - Робота дорожніх служб як повітря: поки вона виконується - її часто не помічають, проте без неї місто не зможе прожити й дня. Я радий, що на наших підприємствах працюють люди, які люблять свою професію, які є справжніми професіоналами у своїй справі. Щиро бажаю всім міцного здоров’я, добра і щастя, родинного тепла, благополуччя, невичерпної енергії та наснаги в усіх справах».

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку