Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2018

Міжнародний семінар Всесвітньої дорожньої асоціації з питань стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором продовжує свою роботу

Міжнародний семінар Всесвітньої дорожньої асоціації з питань стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором продовжує свою роботу

Сьогодні у Колоній залі Київської міської державної адміністрації триває 2-ий день Міжнародного дорожнього семінару. Провідні фахівці дорожньо-транспортної галузі різних країн продовжують ділитися своїм досвідом та напрацюваннями.

До участі у Міжнародному семінарі знову долучилися Міністр інфраструктури України Володимир Омелян та Київський міський голова Віталій Кличко. Також на семінарі виступив Голова Рахункової палати України Валерій Пацкан.

Дорожньо-транспорту інфраструктури столиці іноземним гостям та учасникам семінару представив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Представники Данії та Австрії у Всесвітній дорожній асоціації поділилися своїм досвідом у питанні зимового експлуатаційного утримання, колеги з Іспанії – розповіли про підготовку дорожніх проектів та внесення змін в рамках їх реалізації. Австрія презентувала порядок проведення закупівель дорожніх робіт в країні, а Італія - свої напрацювання в питанні проектування розумних доріг для покращення транспортної ситуації в майбутньому.

Зазначимо, що вчора вже були розглянуті питання стратегічного довгострокового планування в Швеції, Данії і Австралії, використання державно-приватного партнерства та концесійних механізмів при будівництві доріг. Семінар продовжує свою роботу.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку