Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2016

Комунальна корпорація «Київавтодор» інформує

Комунальна корпорація «Київавтодор» інформує

В засобах масової інформації поширюється інформація про проведення на вул. Ревуцького дорожніх робіт, а саме укладання асфальтобетонного покриття під час дощу.

На жаль, більшість засобів масової інформації безпідставно звинуватили в халатності та неякісному виконанні робіт комунальну корпорацію «Київавтодор». Інформуємо, що підприємства корпорації не мають жодного відношення до проведення дорожніх робіт на вул. Ревуцького.

За наявною інформацією, на вул. Ревуцького проводяться роботи з влаштування інженерних мереж (переукладання водопроводу) з частковим розриттям проїзної частини. Замовником виконання робіт виступає ПАТ «ХК «Київмісьбуд», виконавець – ТОВ «Ягуар».

Сьогодні, 5 жовтня 2016 року, під час значної зливи, працівниками вищезазначеної підрядної організації ТОВ «Ягуар» виконувались роботи з ліквідації розриття, зокрема влаштування нижнього шару покриття на щебеневу основу.

Ще раз звертаємо увагу, що комунальні підприємства корпорації «Київавтодор» не мають жодного відношення до проведення сьогоднішніх робіт на вул. Ревуцького.

Комунальна корпорація «Київавтодор» вдячна всім небайдужим киянам за оперативно надану інформацію.

Зі свого боку, просимо засоби масової інформації у подальшому попередньо уточнювати всі обставини, оскільки роботи на вулично-дорожній мережі виконуються не тільки підприємствами комунальної корпорації «Київавтодор», а й приватними компаніями на замовлення організацій різних форм власності.

Також інформуємо, що комунальна корпорація «Київавтдор» звернулась до ПАТ «ХК «Київміськбуд», Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА та Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації щодо вжиття відповідних заходів до виконавця ремонтних робіт.

Перейти до спискуВерсiя для друку