Головна  →  Новини  →  28 квітня 2016

З 3 до 10 травня у столиці триватиме капітальний ремонт та реконструкція кількох вулиць з частковим обмеженням руху

З 3 до 10 травня 2016 року триватимуть роботи з реконструкції та капітального ремонту вулиць столиці у зв’язку з чим частково буде обмежено рух на деяких ділянках. Про це повідомляють у КК «Київавтодор».

Зокрема, з 4 до 10 травня дорожники виконуватимуть роботи з реконструкції асфальтобетонного покриття вул. Васильківської (від вул. Бубнова до вул. Жуковського (непарна сторона). На час проведення робіт буде обмежено рух транспорту до 3-ох смуг.

Також триватиме капітальний ремонт бульвару Тараса Шевченка (від вул. Івана Франка до вул. Володимирської (парна сторона) – роботи будуть виконуватися з боку бульварної частини (з 3 до 5 травня) та зі сторони забудови (з 6 до 10 травня ). У зв’язку з цим буде обмежено рух транспорту до однієї смуги.

Окрім того, фахівці комунальної корпорації виконуватимуть капітальний ремонт й на проспекті Правди з 3 до 6 травня з 23:00 до 06:00.

Корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та за можливості обирати інші маршрути руху.

За інформацією: http://kievcity.gov.ua/news/36956.html

Перейти до спискуВерсiя для друку