Головна  →  Новини  →  9 червня 2015

Відбулась виїзна нарада на території КП ШЕУ «Святошинського району».

Відбулась виїзна нарада на території КП ШЕУ «Святошинського району».

На виконання доручення Київського міського голови Віталія Кличка керівництво КК «Київавтодор» продовжило практику проведення виїзних робочих нарад на територіях виробничих баз комунальних підприємств, що належать до сфери управління  корпорації.

Так, 09 червня поточного року під головуванням генерального директора корпорації Олександра Густєлєва, за участі начальників та головних механіків всіх комунальних підприємств корпорації проведено виїзну нараду на території КП ШЕУ «Святошинського району», під час якої обговорювались питання проведення дорожньо-будівельного сезону.

Особливу увагу під час наради було зосереджено на технічному стані комунальної техніки, безпеці під час виконання ремонтних робіт, наявності технічних засобів організації дорожнього руху.

В ході виробничої наради також було проінспектовано санітарно-технічний стан спеціалізованої техніки КП ШЕУ "Святошинського району", яка застосовується для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі та території виробничої бази, ефективність ремонтної бази підприємства, забезпеченість побутовими приміщеннями водіїв, механізаторів тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку