КМДА Київська міська державна адміністрація


6 квітня 2016

У суботу, 9 квітня, дорожники розпочнуть капітальний ремонт бульвару Тараса Шевченка

У суботу, 9 квітня, дорожники розпочнуть капітальний ремонт бульвару Тараса Шевченка

9 квітня дорожники розпочнуть ремонтні роботи на бульварі Тараса Шевченка в напрямку площі Перемоги. Впродовж квітня-травня будуть виконані роботи з перевлаштування гранітних бортових каменів, влаштування двохшарового асфальтобетонного покриття, заміни покриття тротуарів на нове покриття з ФЕМ, після чого будуть проведені роботи з нанесення дорожньої розмітки із застосуванням холодного двокомпонентного пластику та встановлення дорожніх знаків.

Зазначимо, що асфальтобетонне покриття на бульварі Тараса Шевченка буде виконано із полімерасфальтобетону, який володіє підвищеною в порівнянні з асфальтобетоном довговічністю і тому застосовується на дорогах з важким інтенсивним рухом, мостах і шляхопроводах, у місцях зупинок транспортних засобів.

Крім того, для зручності киян та мінімізації виникнення заторів під час виконання ремонтних робіт дорожники працюватимуть як вдень, так і вночі.

Нагадаємо, що восени минулого року дорожники виконали капітальний ремонт бульвару Тараса Шевченка в напрямку Бессарабської площі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.