Головна  →  Новини  →  8 червня 2015

Керівництво столиці відзначило роботу КК «Київавтодор» за результатами проведених заходів в рамках весняного двомісячника з благоустрою.

Керівництво столиці відзначило роботу КК «Київавтодор» за результатами проведених заходів в рамках весняного двомісячника з благоустрою.

Київською міською державною адміністрацією підведено підсумки весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста, який проходив з 16 березня по 8 травня 2015 року.

За результатами проведених заходів та виконаних робіт Комунальна корпорація «Київавтодор» посіла почесне II місце серед департаментів та комунальних підприємств столиці.

Зазначимо, що протягом весняного двомісячника підприємствами, що входять до складу корпорації, було відремонтовано поточним ремонтом 66 236 кв.м проїздів та 3 502 кв.м тротуарів в усіх районах столиці. Крім того, відновлено 21 421 кв.м дорожніх покриттів після розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго». Також було виконано поточний ремонт 20 підземних пішохідних переходів з залученням коштів інвесторів, ліквідовано 10 стихійних звалищ, пофарбовано 62 561 м.п. колесовідбійної стрічки та 48 232 п.м. направляючого пішохідного огородження.

Щоб не допустити можливих підтоплень вулично-дорожньої мережі в період дощів, дорожники очистили 12 649 одиниць зливоприймальних та оглядових колодязів, з яких  відремонтували  - 725.

КК «Київавтодор» висловлює слова щирої вдячності всім працівникам підприємств, що входять до складу корпорації, за небайдужість, відповідальне ставлення до роботи та, насамперед, любов до своєї столиці. Завдяки нашій спільній роботі рідне місто стає чистішим та комфортнішим.

Перейти до спискуВерсiя для друку