Головна  →  Новини  →  1 квітня 2015

Дорожники активно беруть участь у заходах в рамках весняного двомісячника з благоустрою столиці.

Впродовж перших двох тижнів автодорівцями було відновлено 11452 кв.м. асфальтобетонного покриття доріг та тротуарів, близько 2800 кв.м аварійних розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго», прибрано від піскозмету та сміття понад 750 км. доріг, а також ліквідовано 4 стихійних сміттєзвалища.

Щоб не допустити можливих підтоплень вулично-шляхової мережі в період дощів, станом на 30.03 дорожниками очищено 2328 зливоприймачів та 890 оглядових колодязів, з яких відповідно 144 та 49 були ще й відремонтовані. Також активно ведеться робота по приведенню в належний технічний та санітарний стан колесовідбійної стрічки та направляючих пішохідних огороджень.

Як повідомлялось на сайті КК «Київавтодор» 30 березня, на даний час, у зв’язку з несприятливими погодними умовами, підприємства КК «Київавтодор» були вимушені призупинити проведення поточного ремонту вулично-дорожньої мережі, проте, як тільки дозволять погодні умови, роботи з відновлення дорожнього полотна будуть негайно відновлені.

Загалом протягом весняного двомісячника з благоустрою автодорівці планують провести поточний ремонт близько 25000 кв.м дорожнього покриття вулиць та доріг столиці, відремонтувати 277 зливоприймальних та понад 170 оглядових колодязів, відновити благоустрій близько 5800 кв.м. розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго».

Перейти до спискуВерсiя для друку