Головна  →  Новини  →  21 квітня 2015

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов представив колективу «Київавтодору» нового генерального директора – Олександра Густєлєва.

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов представив колективу «Київавтодору» нового генерального директора – Олександра Густєлєва.

Комунальна корпорація «Київавтодор» має стати не просто балансоутримувачем київських доріг, а потужною виробничою компанією, яка будуватиме якісні дороги та ремонтуватиме асфальтне покриття в Києві. На цьому наголосив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов, представляючи колективу «Київавтодору» нового генерального директора – Олександра Густєлєва.
«Раніше «Київавтодор» був посередником між столичним бюджетом і виконавцями послуг з ремонтування доріг, віддаючи всі роботи на аутсорсинг. Економічно ж вигідніше буде, щоб наша компанія самостійно ремонтувала столичні автошляхи, будувала якісні нові дороги та здійснювала регулярний нагляд за технічним станом мостів», – сказав він.
За словами Ігоря Ніконова, на функціонування компанії вже в новому статусі цього року з міського бюджету було виділено близько 550 млн грн на здійснення капітального, поточного ремонту доріг, їхньої реконструкції, утримання та освітлення. «Крім того, необхідно оптимізувати структуру «Київавтодору», провести атестацію його працівників, а також придбати нову сучасну техніку», – додав він та висловив сподівання, що нове керівництво виведе корпорацію на новий рівень розвитку.
Олександр Густєлєв у сфері дорожнього господарства працює з 1998 року, в тому числі: 2005-2006 рр., 2008-2009 рр. – керівник Луганського облавтодору, 2007-2008 рр. – керівник КП «ПС ШРБУ» у складі КК «Київавтодор».

Перейти до спискуВерсiя для друку