Головна  →  Новини  →  18 січня 2016

У неділю, 17 січня, комунальні підприємства корпорації «Київавтодор» в цілодобовому режимі продовжували роботи з очищення вулично-дорожньої мережі від снігу

У неділю, 17 січня, комунальні підприємства корпорації «Київавтодор» в цілодобовому режимі продовжували роботи з очищення вулично-дорожньої мережі від снігу

Дорожники продовжують інтенсивну роботу в цілодобовому режимі. У неділю особливу увагу автодорівці приділили вивозу снігу з усіх районів столиці, прибиранню від снігу правої крайньої смуги доріг у місцях, де власники автомобілів, дослухавшись до прохань дорожників, звільнили її, а також обробці доріг та тротуарів, які знаходяться на балансі підприємств корпорації, протиожеледними матеріалами для забезпечення безпечного пересування автомобільного транспорту та пішоходів дорогами та вулицями столиці.

Завдяки злагодженій роботі працівників підприємств корпорації «Київавтодор» впродовж вихідних з доріг та вулиць Києва було вивезено 5828,45 т снігу, у тому числі 3502,45 т снігу у неділю. Зокрема, вивоз снігу відбувався з просп. Перемоги, просп. Академіка Палладіна, Московської площі, просп. Голосіївського, вул. Заболотного, вул. Жилянської, вул. Саксаганського, просп. Бажана, вул. Межигірської, Контрактової площі, просп. Генерала Ватутіна, просп. Маяковського, вул. Драйзера тощо. Сніг вивозився на спеціальні майданчики для складування.

Комунальна корпорація «Київавтодор» ще раз звертається до водіїв з проханням не залишати власний автотранспорт обабіч проїзної частини доріг на ніч, оскільки це ускладнює роботу спецтехніки та заважає оперативному прибиранню доріг столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку