Головна  →  Новини  →  24 квітня 2015

Виїзна робоча нарада на території КП "Київміськсвітло".

Виїзна робоча нарада на території КП "Київміськсвітло".

У відповідності до доручення Київського міського голови Кличка В.В., продовжено практику проведення виїзних робочих нарад на територіях виробничих баз комунальних підприємств корпорації «Київавтодор».
24 квітня поточного року під головуванням генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» О.Густєлєва, за участі начальників всіх комунальних підприємств, що входять до складу корпорації, проведено виїзну нараду на території КП "Київміськсвітло".
В ході виробничої наради було проінспектовано:
- санітарно-технічний стан спеціалізованої техніки, яка застосовується для ремонту і утримання мереж освітлення вулично-дорожньої мережі та територію виробничої бази;
- наявність та ефективність ремонтної бази підприємства;
- забезпеченість побутовими приміщеннями водіїв, механізаторів тощо;
Після проведеного огляду території і техніки, нараду було продовжено в одному з виробничих приміщеннях підприємства під час якого обговорювалися питання проведення дорожньо-будівельного сезону, покращення зовнішнього вигляду працівників та техніки, які задіяні в роботах з благоустрою мереж освітлення вулично-дорожньої мережі .
Окрему увагу було зосереджено на безпеці під час виконання ремонтних робіт та наявності технічних засобів організації дорожнього руху (відповідні знаки, бар’єри, конуси, причепи безпеки, проблискові маячки, тощо).

Перейти до спискуВерсiя для друку