Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2022

Шановні друзі! Вітаю з Днем захисників і захисниць України, зі святом Покрови і Днем Українського козацтва!

Шановні друзі! Вітаю з Днем захисників і захисниць України, зі святом Покрови і Днем Українського козацтва!
Ми, українці – нащадки воїнів Київської Русі, славетних козаків, січових стрільців, вояків Української повстанської армії.
Покоління оборонців, які доводять, що українці – народ-військо! Уславленні своєю хоробрістю, мужністю, силою, незламністю і жертовністю.
З 2014 року і до сьогодні у війні росії проти України до оборони нашої державності, цілісності і суверенності стало 289 працівників комунальних підприємств КК «Київавтодор», з них 2 жінки, які сумлінно виконують військовий та громадянський обов’язок у лавах Збройних Сил України.
Дякую кожному з Вас за неосяжну любов до нашої України! Бажаю міцного здоров'я, незламного духу та нових перемог над окупантами.
Хай Пресвята Богородиця покриває своїм захистом кожного і кожну з Вас!
Слава України!
Слава її Героям!
Схиляю голову перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя за Україну: Вапняр Олександр Васильович - провідний інженер технічного відділу КП «Київавтошляхміст», Голумбйовський Віктор Павлович - ремонтник штучних споруд КП «Київавтошляхміст», Шльонкін Олег Олегович – асфальтобетонник КП ШЕУ Оболонського району, Хахуда Сергій Миколайович – асфальтобетонник КП ШЕУ Оболонського району.
Вічна пам’ять! Герої не вмирають!
З повагою і вірою у Перемогу
Генеральний директор
Олександр ФЕДОРЕНКО
Перейти до спискуВерсiя для друку