Головна  →  Новини  →  25 грудня 2021

Увечері в Києві прогнозують ожеледь

Увечері в Києві прогнозують ожеледь
Комунальні служби готуються обробляти території протиожеледними засобами.
Для очищення й обробки вулиць загалом підготовлено 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки Комунальна корпорація "Київавтодор".
У дворах та міжквартальних проїздах працюватимуть близько 4 тисяч працівників комунальних жедів та готові задіяти понад 150 одиниць спецтехніки. Також працюватимуть близько 80 одиниць техніки і працівники зеленбудів, які оброблятимуть доріжки в парках і скверах.
Міська влада закликає водіїв за можливості утриматися від поїздок власними авто, а якщо уникнути поїздки неможливо – бути максимально обачними на дорогах.
Пішоходів просять обережно пересуватись містом і повідомляти про необроблені ділянки й території до КБУ "Контактний центр міста Києва 1551" .
Звертаємо увагу, що не лише муніципальні служби, а й підприємства усіх форм власності несуть відповідальність за вчасне та якісне прибирання локацій. Дотримання правил благоустрою в Києві контролюють інспектори з благоустрою. У разі невиконання -–штраф, що може сягати для фізичних осіб – 340-1360 грн, для посадових осіб та підприємців – 850-1700 грн.
Перейти до спискуВерсiя для друку