КМДА Київська міська державна адміністрація


21 грудня 2021

Більшість вулиць столиці розчищені від снігу і оброблені протиожеледними засобами

Більшість вулиць столиці розчищені від снігу і оброблені протиожеледними засобами
Дорожники не зупиняють свою роботу. Активна розчистка міста й обробка протиожеледними засобами тривала й вночі. Було залучено 317 одиниць спецтехніки, з них 114 – на тротуарах. Вузькі доріжки, сходи підземних і надземних переходи, зупинки громадського транспорту очищали 274 працівника у складі 42 бригад з ручного прибирання.
Після зниження трафіку магістральні вулиці очищали й посипали колонами спецтехніки. Станом на 2:00 усі магістральні вулиці були оброблені й розчищенні.
Станом на 8:00 більшість вулиць, які перебувають на балансі ШЕУ були розчищені й посипані протиожеледними засобами. Триває доочистка тротуарів.
Роботу дорожників ускладнював сніг, який періодично тривав упродовж ночі. А також різке пониження температури. За кілька годин позначки термометрів опустились з +1°С до -7°С. Найближчої доби зниження температури прогнозують до -12°С -14°С.
Для очищення й обробки вулиць «Київавтодор» загалом має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу й нанесення протиожеледних засобів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.