Головна  →  Новини  →  15 грудня 2021

У столиці розпочали капітальний ремонт вулиці, яку не оновлювали 40 років

У столиці розпочали капітальний ремонт вулиці, яку не оновлювали 40 років
На Русанівці стартувало масштабне оновлення вул. Ентузіастів. Це перший капітальний ремонт з 1981 року. Про це повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.
«Вулиця Ентузіастів уже почала перевтілюватися. Нині прокладаємо новий колектор дощової каналізації діаметром 600 мм, аби дорогу не підтоплювало. Згодом посилимо основу проїжджої частини – піщано-щебеневу подушку. Також на вулиці влаштують три шари асфальтового покриття площею 23,5 тис. кв. м», – розповів Олександр Федоренко.
За його словами замість старого асфальту на тротуарах влаштують покриття з бруківки (ФЕМ) площею 20 тис. кв. м. А щоб авто не паркувались на пішоходних доріжках – встановлять антипаркувальні стовпці. Водночас, для машин облаштують паркомісця. Для них передбачено інший тип покриття – колота бруківка.
«Також на вулиці Ентузіастів ми посилимо безпеку руху. Так, на пішохідних переходах з’являться острівці безпеки, частина переходів будуть підвищені, а вздовж вулиці облаштуємо велодоріжку», – додав Олександр Федоренко та зазначив, що закінчити ремонт на вул. Ентузіастів заплановано наступного року.
Відеоматеріал телеканалу "Київ" про ремонт дивіться за посиланням: https://youtu.be/IxAm2wCfSPg?t=3248
Перейти до спискуВерсiя для друку