Головна  →  Новини  →  2 листопада 2021

Середні ремонти: на 60 об’єктах закінчено роботи

Середні ремонти: на 60 об’єктах закінчено роботи
Ремонтно-будівельний сезон 2021 року – успішний для виконання середніх ремонтів. Станом на 1 листопада роботи закінчено на 60 об’єктах.
Серед наймасштабніших об’єктів – вул. Оноре де Бальзака (від просп. Романа Шухевича до вул. Каштанової). Там оновили більше 11 тис. м2 покриття. На вул. Будівельників замінили 13 тис.м2 покриття. Оновлений завдяки середньому ремонту і бульв. Чоколівський у напрямку пл. Севастопольської (влаштовано майже 16 тис. м2 покриття). Основні дорожні роботи закінчено на вул. Героїв Дніпра (ділянка від вул. Зої Гайдай до вул. Богатирської). Там влаштували 2 шари покриття площею близько 7,5 тис. м2. Найближчим часом на вулиці планують нанести розмітку.
Тривають роботи на Гостомельському шосе, де крім оновлення покриття, реорганізують схему оранізаціі дорожного руху на перехресті з вул. Міською. Продовжується заміна деформаціних швів на Каховському шляхопроводі. А на вул. Петра Болбачана замість асфальтового покриття з тріщинами й нерівностями на тротуарі влаштовують бруківку.
Нині у процесі – 5 об’єктів середнього ремонту. Роботи на них планують завершити до кінця року.
Перейти до спискуВерсiя для друку