Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2021

На індустріальному шляхопроводі запрацювала декоративна підсвітка

На індустріальному шляхопроводі запрацювала декоративна підсвітка
Після капітального ремонту на Індустріальному шляхопроводі запрацювала декоративна підсвітка. Архітектурне освітлення мають різні елементи споруди.
«Своєрідною візитівкою столиці стає влаштування декоративної підсвітки на мостах і шляхопроводах після капітального ремонту. Трьома мільйонами відтінків засяяв Індуструальний шляхопровід разом із пішохідним мостом. На опорах встановили 76 прожекторів, а на прогонах – 235 лінійних світильників», – повідомив в.о. Генерального диреткора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.
Нині працюють над різними режимами підсвічування шляхопроводу.
«Індустріальний шляхопровід капітально відремонтували в рамках ремонту вул. Борщагівської. Масштабне оновлення автомобільної частини і тротуарів виконали вперше із моменту побудови споруди у 1977 році. На шляхопроводі замінили деформаціні шви, монолітну плиту автопроїзду, гідроізоляцію, покриття автомобільної і тротуарної частини й систему освітлення. Крім того, в межах споруди влаштували нові трамвайні колії», – зазначив Олександр Федоренко.
Індустріальний шляхопровід – третій об’єкт, який отримав декоративну підсвітку за останні роки. Так, кольорову ілюмінацію встановили на комплексі із 4 шляхопроводів на перетині вул. Богатирської з просп. С. Бандери і просп. Оболонським. А гірлянди у вигляді листків каштану розпустилися на Борщагівському шляхопроводі.
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку