КМДА Київська міська державна адміністрація


9 жовтня 2021

Капітальний ремонт Кільцевої дороги — роботи на посиленому контролі

Капітальний ремонт Кільцевої дороги — роботи на посиленому контролі
Триває масштабне оновлення Кільцевої дороги на ділянці від пл. Одеської до вул. Ватутіна. Роботи перевірила Постійна комісія Київради з питань транспорту, зв’язку і реклами, заступник голови КМДА Олександр Густєлєв і в.о. генерального директора КК «Київатодор» Олександр Федоренко.
«Капітальний ремонт Кільцевої дороги від пл. Одеської до вул. Ватутіна – важливий і масштабний об’єкт. Роботи тривають на кількох ділянках. Так, продовжують влаштувувати середній шар покриття у напрямку вул. Заболотного, завершується прокладання нової системи дощової каналізації, триває облаштування нових тротуарів», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.
Упродовж найближчих 5 тижнів на всій ділянці ремонту планують встелити 2 нижніх шари покриття. Тож, від середини листопада і до моменту влаштування верхнього шару, рух на Кільцевій дорозі буде без обмежень.
«Цього року змонтують систему освітлення, відремонтують частину тротуарів. А наступного року, окрім фінального асфальтування, облаштують велодоріжки, шумозахисні екрани. В рамках капітального ремонту Кільцевої дороги, оновлюємо й вул. Лятошинського», – додав Олександр Федоренко.
Завершити капітальний ремонт Кільцевої дороги від пл. Одеської до вул. Ватутіна планують до початку літа наступного року.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.