Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2021

Продуктивні вихідні: на 5 об’єктах капітальних ремонтів і реконструкцій з’явилось нове покриття

Продуктивні вихідні: на 5 об’єктах капітальних ремонтів і реконструкцій з’явилось нове покриття
Користуючись сприятливою погодою дорожники оновлювали покриття на масштабних об’єктах капремонтів і реконструкцій.
Верхній шар асфальту почали влаштовувати на вул. Чорнобильській. Використовують поліпшений тип покриття - ЩМА-20, який витримує більші навантаження і має кращу зносостійкість. До кінця тижня на вул. Чорнобильській планують завершити асфальтування проїжджої частини. Загалом, капітальний ремонт вулиці завершать до кінця року.
Нове покриття з’явилось й на частині вул. Андріївської. Упродовж вихідних влаштували нижній шар від вул. Сагайдачного до вул. Набережно-Хрещатицької. Реконструкція вул. Андріївської також завершиться до кінця поточного року.
На Кільцеві дорозі (ділянка від пл. Одеської до вул. Ватутіна) розпочали влаштовувати покриття у напрямку вул. Заболотного. Так вихідними від вул. Луценка до пл. Одеської встелили близько 23 тис. м. нового покриття.
Фінальні етапи капітального ремонту виконують на мосту через р. Либідь на Видубичах. Після нанесення гідроізоляції на споруді влаштувати нове асфальтове покриття. Завершити роботи на мосту планують восени.
Влаштували нове покриття на з’їздах з Новокостянтинівського шляхопроводу. Зокрема на з’їзді з просп. С. Бандери у напрямку вул. Скляренка і на з’їзді з вул. Новокостянтинівської на просп. С. Бандери.
Також тривають капітальні ремонти на вул. Льва Толстого з 2 шляхопроводами, вул. Івана Франка, просп. Героїв Сталінграда, реконструкція Пейзажної алеї.
Перейти до спискуВерсiя для друку