Головна  →  Новини  →  29 квітня 2015

Перевірка всесезонної, дорожньої, прибирально-підмітальної техніки, вул. Хрещатик.

Перевірка всесезонної, дорожньої, прибирально-підмітальної техніки, вул. Хрещатик.

29.04.2015 року на вул. Хрещатик за участі першого заступника голови КМДА Ігоря Ніконова, в рамках оголошених КК «Київавтодор» відкритих конкурсних торгів, з метою виявлення найсучаснішої спеціальної дорожньої техніки, яка б відповідала критеріям ціна-якість, проведено перевірку всесезонної, дорожньої, прибирально-підмітальної техніки.
Ігор Ніконов повідомив, що 20 квітня комунальна корпорація «Київавтодор» оголосила проведення відкритих конкурсних торгів на закупівлю спеціальної техніки для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі на 60 млн.грн.
«Сьогодні всі практично тротуари, міжквартальні проїзди та інші території міста прибираються в ручному режимі, і Києву необхідно оновити автопарк спеціальної автотехніки, придбавши спеціальну прибиральну техніку, яка б не застарівала ні морально, ні фізично та могла б експлуатуватися протягом тривалого періоду», – підкреслив він.
«Техніка має бути універсальною – відрізнятися маневреністю та мати можливість замінювати обладнання залежно від функцій, які необхідно здійснити: розчистити дорогу від снігу, посипати її сіллю або змити бруд», – додав він.
Уперше столичне керівництво запропонувало всім учасникам торгів презентувати зразки своєї техніки для дослідної апробації.
Сьогодні було представлено дві підмітально-прибиральні машини «Глобус-Авто» – CityCat 2020, решта підприємців матимуть змогу презентувати власну техніку до кінця травня.

Перевірка всесезонної, дорожньої, прибирально-підмітальної машини "CityCat 2020", вул. Хрещатик:

https://www.youtube.com/watch?v=kKDtAbc85EY

https://www.youtube.com/watch?v=WbzuS_E8mlc

Перейти до спискуВерсiя для друку