КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2021

Ремонти тривають: завершується оновлення вул. Милославської, просп. С. Бандери, вул. Борщагівської, Пейзажної алеї, першої частини вул. Андріївської, Індустріального шляхопроводу

Віталій Кличко: "Друзі! Дорожньо-будівельні роботи у столиці тривають у режимі 24/7. Зокрема, дорожники працюють на Великій Кільцевій дорозі - ділянці від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської, з будівництвом транспортної розв’язки.
Продовжуються масштабні роботи на вулиці Чорнобильській, на завершальному етапі реконструкція Пейзажної алеї. Розпочали і капітальний ремонт проспекту Героїв Сталінграда.
До кінця серпня завершимо оновлення вулиці Борщагівської, проспекту Степана Бандери, Індустріального шляхопроводу.
А вчора ми практично завершили капітальний ремонт вулиці Милославської на Троєщині. Там поклали третій - фінальний - шар асфальту. Будували цю дорогу майже 40 років тому і жодного разу після цього не ремонтували.
Окрім повного оновлення проїжджої частини, на Милославській модернізували систему вуличного освітлення: змонтували 45 опор й встановили енергоощадні LED-ліхтарі. Нині на завершальному етапі ремонт тротуарів і облаштування велодоріжок.
Також тривають ремонти 10 штучних споруд столиці: Новокостянтинівського шляхопроводу, двох шляхопроводів на вулиці Льва Толстого, мосту через річку Либідь на Видубичах, шляхопроводу на вулиці Лифаря над трамвайними коліями, шляхопроводу на перетині Кільцевої дороги і проспекту Леся Курбаса."
Подробиці у відео за посилянням: https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/262121925428685



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.