КМДА Київська міська державна адміністрація


9 серпня 2021

Сезон триває: на столичних автошляхах влаштовують новий асфальт

Сезон триває: на столичних автошляхах влаштовують новий асфальт
У розпалі дорожні роботи на багатьох об’єктах.
Зокрема, на вул. Чорнобильській триває влаштування нижніх шарів покриття. Так, вихідними встелили близько 4 тис. м2 асфальтобетону. Також там продовжують ремонтувати тротуари й облаштовувати велодоріжки.
На вул. Льва Толстого триває будівництво основи проїжджої частини. Уже виконано такі роботи разом із асфальтуванням на площі близько 5 тис.м2. Також на вул. Льва Толстого влаштовано 460 м. нової дощової каналізації. Згодом розпочнуться роботи з оновлення тротуарів.
Масштабні роботи тривають і на Кільцевій дорозі. Так, за вихідні влаштували другий шар покриття на ділянці близько 1 км (понад 13 тис.м2).
Також триває капітальній ремонт вулиць Милославської, Борщагівської, І. Франка, реконструкція Пейзажної алеї. Завершується оновлення просп. С. Бандери. Розпочався капітальний ремонт просп. Героїв Сталінграда.
Продовжується й оновлення 10 шляхопроводів. Зокрема, Індустріального, Новокостянтинівського шляхопроводів, двох споруд на вул. Льва Толстого, мосту через р. Либідь на Видубичах біля ТЕЦ-5 та інших шляхопроводів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.