КМДА Київська міська державна адміністрація


17 липня 2021

Не зважаючи на спеку продовжуємо оновлювати об’єкти дорожньої інфраструктури

Друзі! Не зважаючи на шалену спеку працівники «Київавтодору» продовжують оновлювати заплановані об’єкти дорожньої інфраструктури. Наприклад, на вулиці Милославській та на проспекті Степана Бандери дорожники вже завершують влаштовувати тротуари та велодоріжки. На вулиці Івана Франка триває демонтаж старих підземних комунікацій та сходів. А на вулиці Андріївській вже влаштовують покриття з гранітної бруківки.
Наводимо лад і на вулицях в історичному центрі міста, які найбільше завантажені. Так на Трьохсвятительській та Костьольній дорожники вже влаштували верхній шар асфальту. Працювати там доводиться тільки вдень, щоб не заважати людям відпочивати - адже навколо багато житлових будинків.
Ремонти тривають і на мостах та шляхопроводах столиці. Зокрема на Новокостянтинівському шляхопроводі та шляхопроводах біля залізничної станції «Зеніт», шляхопроводі на вулиці Лифаря над трамвайними коліями, на перетині Кільцевої дороги і проспекту Леся Курбаса.
Триває реконструкція вулиці Андріївської та Пейзажної алеї, капітальний ремонт вулиць Борщагівської, Чорнобильської, ділянки дороги Т-1027 (Велика кільцева) та багатьох інших об’єктів дорожньої інфраструктури міста.
Подробиці у відео за посиланням: https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/924270951764046



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.