Головна  →  Новини  →  6 липня 2021

Віталій Кличко: «Друзі! Дорожній сезон у столиці в розпалі»

Тривають активні роботи на об’єктах дорожньої інфраструктури - дорогах, мостах та шляхопроводах. Аби встигнути втілити заплановане та мінімально обмежувати рух транспорту, ремонти здійснюють у цілодобовому режимі і без вихідних.
Наприклад, на вулиці Милославській (Троєщина) триває підготовка до фінального асфальтування. Також там облаштовують нові тротуари та сучасну систему освітлення. Нагадаю, що цю дорогу не оновлювали 37 років - відтоді, як побудували.
Завершують роботи й на проспекті Степана Бандери. Там вже влаштували верхній шар дорожнього покриття на ділянці від Оболонського проспекту до вулиці Олени Теліги. Оновлюють тротуари та влаштовують велодоріжки.
Ремонтує місто і мости та шляхопроводи, які не бачили ремонту понад 30-40 років. Сьогодні роботи тривають на 14 об’єктах. 7 з них ми завершимо вже цього року.
Зокрема, й Новокостянтинівський шляхопровід. Його спорудили у 1979 році і відтоді не ремонтували. Нині там бетонують монолітну плиту. Перший етап ремонту плануємо завершити до 15 липня (на частині у напрямку Подолу) й розпочнемо оновлення другої частини шляхопроводу.
Подробиці у відео за посиланням: https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/344246790525555
Перейти до спискуВерсiя для друку