Головна  →  Новини  →  2 липня 2021

Ремонти шляхопроводів: на 14 об’єктах тривають роботи

Ремонти шляхопроводів: на 14 об’єктах тривають роботи
Ремонт мостів і шляхопроводів – пріоритет для дорожників. Нині роботи виконують на 14 об’єктах.
«Сім штучних споруд у Києві капітально відремонтують до кінця року. Так, на завершальному етапі оновлення Індустріального шляхопроводу. Нині роботи продовжуються на трамвайній частині. Там завершують монтувати армований каркас монолітної плити. Згодом розпочнуть заливати бетон», повідомив в.о. Генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.
Після того, як буде залито монолітну плиту – встановлять деформаціні шви, яких раніше взагалі не було і нанесуть гідроізоляцію. Основні роботи на Індустріальному шляхопроводі планують завершити до 15 серпня. Це перший комплексний капітальний ремонт споруди з моменту її будівництва у 1977 році.
«Ще один міст, який не бачив капітального ремонту з моменту побудови – Новокостянтинівський шляхопровід. Його спорудили у 1979 році. Нині там бетонуюють монолітну плиту. Перший етап ремонту плануємо закінчити до 15 липня (на частині у напрямку Подолу) й розпочнемо роботи на сусідній частині», – додав Олександр Федоренко.
Основні роботи з капітального ремонту Новокостянтинівського шляхопроводу планують завершити до кінця цього року.
В рамках капітального ремонту просп. С. Бандери нині розпочали оновлювати 2 шляхопроводи біля залізничної станції «Зеніт» (розвороти). Роботи на цих об’єктах планують звершити вже до кінця серпня. Нині рух на них перекрито. Розпочато бетонування монолітних плит.
«Ще два масштабних об’єкта капітальних ремонтів – шляхопроводи на вул. Льва Толстого. Один - над залізницею, інший - над р. Либідь. В рамках оновлення там міняють монолітні плити, нанесуть гідроізоляцію, влаштують асфальтове покриття, змонтують перильне і бар’єрне огородження», – розповів Олександр Федоренко.
Тривають також середні ремонти штучних споруд. Такі роботи виконують на шляхопроводі на вул. Лифаря над трамвайними коліями, на шляхопроводі на перетині Кільцевої дороги і просп. Курбаса, на Ковельському й Каховському шляхопроводі та інших. Загалом, на семи спорудах виконують середній ремонт.
Перейти до спискуВерсiя для друку