Головна  →  Новини  →  12 червня 2021

Середні ремонти доріг: роботи закінчено на перших шести об’єктах

Середні ремонти доріг: роботи закінчено на перших шести об’єктах
Кілька місяців у столиці тривають середні ремонти. Новий дорожній одяг уже з’явився на 6 об’єктах.
«Вул. Березняківська у Дніпровському районі, пров. Патона у Подільському, вул. Тимірязєвська на Печерську, просп. Шухевича у Деснянському районі, просп. Миру у Дніпровському районі. На цих об’єктах середній ремонт, фактично завершено. Оновлення доріг і тротуарів відбувається по всьому місту. Плани на цей рік амбітні – виконати середній ремонт на 65 об’єктах», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.
Завершуються роботи ще на кількох вулицях. Зокрема, на вул. Омеляновича-Павленка, вул. Коласа, вул. Архипенка.
«Розпочались роботи на бульв. Чоколівському, просп. Маяковського, на вул. Костьольній, вул. Трьохсвятительській, вул. Ружинській, вул. Камишинській, вул. Ялтинській, вул. Осиповського, вул. Турівській та інших. Загалом, нині середні ремонти тривають на 28 об’єктах», – додав Олександр Федоренко.
Окрім ремонту вулиць, середні ремонти виконують і на шляхопроводах. Уже завершено роботи на двох перехідних об’єктах, це Повітрофлотський шляхопровід і шляхопровід на перетині вул. Братиславській і вул. Шолом-Алейхема (роботи були розпочаті минулого року). Продовжується оновлення шляхопроводу на вул. Лифаря над трамвайними коліями, шляхопроводу на перетині Кільцевої дороги і просп. Леся Курбаса.
Перейти до спискуВерсiя для друку