КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2021

Початок робіт на Володимирському узвозі, нова ділянка оновлення Кільцевої дороги – подробиці ремонтів автошляхів у столиці

Початок робіт на Володимирському узвозі, нова ділянка оновлення Кільцевої дороги – подробиці ремонтів автошляхів у столиці
Оновлення столичних доріг не припиняється. Так, розпочався поточний реморт бруківки на Володимирському узвозі. Роботи виконають на площі близько 1350 м2. Завершити планують до кінця липня.
«Не припиняють і капітальні ремонти. Так, на Кільцевій дорозі облаштовують новий колектор дощової каналізації й виконують підготовку основи дороги до асфальтування. Нове покриття почнуть влаштувати уже найближчим часом. А з 2 червня ремонт розпочинається ще на одній ділянці магістралі – від вул. Луценка до вул. Садової (с. Жуляни)», – розповів в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.
Оновлюють колектор дощової каналізації і в рамках капітального ремонту вул. Льва Толстого. Також там встановлюють бордюри.
«Підпірна стінка із габіонів з’являється на вул. Чорнобильській. Будують її на ділянці між вулицями Спартаківаькою та Ірпінською. Паралельно ремонтують тротуари й облаштовують велодоріжку», — повідомив Олександр Федоренко.
Не припиняються ремонти і на Троєщині. Так, на вул. Милославській оновлють покриття на кільцевій розв’язці (перетин з вул. Радунською). Також там встановлюють нові опори освітлення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.