Головна  →  Новини  →  21 травня 2021

Середні ремонти тривають на 18 об’єктах

Середні ремонти тривають на 18 об’єктах
Паралельно з капітальними на столичних дорогах і шляхопроводах тривають середні ремонти. Такі роботи проводять у всіх районах столиці.
«Просп. Шухевича у Деснянському районі, вул. Якуба Коласа у Святошинському районі, вул. Осиповського у Подільському районі, вул. Будівельників у Дніпровському районі, вул. Прорізна у Шевченківському районі. На цих об’єктах уже тривають середні ремонти. Загалом – на 18 об’єктах. Оновлюють оглядові колодязі системи зливостоків, встановлюють і вирівнюють бордюри й влаштовують нове покриття. Середній ремонт – цілий комплекс робіт», - повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.
В рамках середніх ремонтів також оновлюють й покриття тротуарів. Такі роботи уже тривають на вулиці Ревуцького, проспекті Миру, провулку Патона.
Середні ремонти тривають і на штучних спорудах. Нову монолітну плиту, а згодом й гідроізоляцію і асфальтове покриття влаштовують на шляхопроводі на перетині вулиць Лифаря і Бальзака над трамвайними коліями. Оновлюють деформаційні шви на шляхопроводі на перетині вул. Бальзака і просп. Шухевича. Роботи тривають на шляхопроводі на перетині Кільцевої дороги і проспекту Курбаса, на пішохідному мосту на Столичному шосе (поблизу автоцентрів і СТО №3), на пішохідному мосту на перетині просп. Лобановського і вул. Брожка. Загалом, середні ремонти наразі тривають на 5 об’єктах.
«Упродовж року заплановано виконати середній ремонт на 65 об’єктах. Серед наймасштабніших: просп. Маяковського, вул. Градинська, вул. Будівельників, вул. Івашкевича, вул. Автозаводська, вул. Генерала Алмазова, Паркова дорога, вул. Межова, вул. Турівська, просп. Корольова, бульв. Чоколівський, вул. Гаврилишина, вул. Камишинська», - додав Олександр Федоренко.
Перейти до спискуВерсiя для друку