Головна  →  Новини  →  30 квітня 2021

Столичні дороги змінюються: перший етап завершено на просп. С. Бандери, новий асфальт влаштовують на вул. Борщагівській, вул. Милославській

Столичні дороги змінюються: перший етап завершено на просп. С. Бандери, новий асфальт влаштовують на вул. Борщагівській, вул. Милославській
Капітальні ремонти тривають у всіх районах столиці.
«Щодня на просп. С. Бандери і вул. Борщагівській асфальтують нову ділянку проїжджої частини. Загалом на цих магістралях вже влаштовано близько 25 тис. м2 середнього шару покриття. Аби полотно довше слугувало – використовують полімерну сітку», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.
Також на цих об’єктах з’являются нові велодоріжки і тротуари.
«Сьогодні перший етап робіт завершили на просп. С. Бандери. Нині там відновлено рух на всю ширину проспекту. Відновлення руху – до наступного етапу робіт», – додав Олександр Федоренко.
Триває влаштування пішохідної зони з велодоріжкою на вул. Чорнобильській. Наразі роботи виконано між просп. Перемоги і вул. Ф. Пушиної. Крім того, масштабні дорожні роботи проводять автодорівці на вул. Милославській і ділянці дороги Т-10-27 Київського напівкільця від вул. Ватутіна до Одеської площі».
Капітальне оновлення у розпалі і на шляхопроводах.
Так, на Індустріальному шляхопроводі завершено перший етап ремонту – уже відремонтовано близько 50% проїжджої частини і тротуар у напрямку центру міста.
На Новокостянтинівському шляхопроводі і шляхопроводі на вул. Льва Толстого над залізницею триває демонтаж монолітної плити, старої колесовідбійної стрічки, тротуарної частини, а також фрезерування покриття. Після цього, будуть монтувати нову монолітну плиту автопроїзду.
Перейти до спискуВерсiя для друку