Головна  →  Новини  →  29 квітня 2015

Зустріч генерального директора корпорації Олександра Густєлєва з представниками компанії SCHMIDT.

Зустріч генерального директора корпорації Олександра Густєлєва з представниками компанії SCHMIDT.

Сьогодні, 29.04.2015р. у приміщенні комунальної корпорації «Київавтодор» відбулася зустріч генерального директора корпорації Олександра Густєлєва з представниками компанії SCHMIDT.
У ході зустрічі керівник компанії SCHMIDT в країнах СНД Олег Гергерт, та Генрі Кайль президент компанії THG-AG яка являється авторизованим партнером з продажу та сервісного обслуговування в країнах СНД, запропонували низку пропозицій щодо використання комунальними підприємствами КК «Київавтодор» нових розробок компанії. У свою чергу Олександр Густєлєв наголосив на необхідності створення потужної бази у столиці для ремонту та обслуговування вже закупленої раніше техніки; було зазначено, що майданчиком для такого проекту може стати будь-яке комунальне підприємство Київавтодору. За підсумками зустрічі прийнято спільне рішення щодо більш глибокого опрацювання такої ініціативи.
Довідка: торгівельна марка SCHMDT – німецький виробник дорожньої та комунальної техніки. Компанія спеціалізується на розробці та виробництві універсальної прибиральної техніки для цілорічного використання в комунальних підприємствах та аеропортах.

Перейти до спискуВерсiя для друку