Головна  →  Новини  →  12 лютого 2021

Робота триває. І вдень і вночі.

Віталій Кличко:

"Друзі! Майже тиждень негода вирує по всій території України і в столиці зокрема.
Дорожники та бригади комунальників із ручного прибирання працюють на вулицях міста цілодобово.
Минулої ночі знову виїхав перевірити, як розчищають Київ від снігу. А сніжило всю ніч. Тільки за минулу добу в місті досипало ще 10 сантиметрів опадів. А в попередні дні - 35 сантиметрів.
І вночі, і зараз удень на вулицях працюють понад 470 одиниць спецтехніки - чистять і вивозять сніг, обробляють дороги посипальними матеріалами. А також - майже 500 комунальників, які вручну розчищають двори, тротуари, зупинки громадського транспорту.
Минулої ночі зі столиці вивезли понад 1700 тонн снігу.
Нагадаю, що спостерігати в режимі онлайн за тим, скільки снігоприбиральної техніки та де саме працює зараз у Києві, можна на інтерактивній мапі на сайті КМДА: clean.kyivcity.gov.ua
Я вкотре звертаюся до водіїв: якщо вам потрібно у справах, – користуйтеся громадським транспортом, не виїжджайте в місто приватними авто! Щоб снігоприбиральна техніка могла швидше й ефективніше прибирати засніжені вулиці і проїзди.
Автомобілі, припарковані в недозволених місцях та ті, що заважають прибиранню, можуть забрати евакуатори. За останніх три дні в місті евакуювали понад 640 автівок, що заважали дорожникам розчищати сніг."
 
Подробиці у відео за посиланням: https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/753725455272600
Перейти до спискуВерсiя для друку