Головна  →  Новини  →  9 лютого 2021

Снігопад триває більше 31 годин

Працюємо. Однак, розчищене швидко засипає знову.

 
Віталій Кличко:
"Друзі! Вже майже добу триває снігопад у столиці. Вночі, за прогнозами синоптиків, негода посилиться. Сніжитиме і в наступні кілька днів.
Дорожники та комунальні служби продовжують працювати в режимі нон-стоп. Прибирання вулиць міста ускладнюється тим, що снігопад не вщухає. Хоча з минулої ночі на вулицях міста працює понад 450 одиниць спецтехніки та понад 60 бригад з ручного прибирання.
Зараз, пізно вечері, дорожники, знову вивели колони техніки для розчищення магістралей, шляхопроводів і основних вулиць для проїзду. Вдень роботі колон значно заважає велика кількість машин на дорогах, а також автівки, припарковані на узбіччях та в недозволених місцях.
Тому можна, звичайно, бути невдоволеними стихіює, скаржитися на міські служби і при цьому не дослухатися до рекомендацій та попереджень.
Але я ще раз звертаюся до водіїв: не виїжджайте завтра в місто приватним транспортом, а скористайтеся громадським.
Також міська влада рекомендувала батькам, за можливості, залишити дітей вдома – на дистанційному навчанні.
Комунальні служби роблять все можливе, щоб життєдіяльність міста не припинялася. Та наступні кілька днів будуть складними. Бо стихія не відступатиме.
До речі, сильні снігопади охопили не тільки Україну, а й Європу. Стихія паралізувала частину Німеччини, Польщі, складна ситуація і в Нідерландах.
Закликаю всіх киян бути свідомими та обережними. Якщо є така можливість, - залиштеся вдома. Якщо треба їхати на роботу, – скористайтеся громадським транспортом. А якщо вже виїхали на авто, - пересувайтеся і паркуйтеся з дотриманням правил! Бо спецтехніка не вміє прибирати сніг в повітрі…"
 
Подробиці у відео за посиланням: https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/889223025175395
Перейти до спискуВерсiя для друку