КМДА Київська міська державна адміністрація


16 січня 2021

Віталій Кличко: Друзі! Учора, як і прогнозували синоптики, в столицю прийшов сніг

А сьогодні – ще й сильні морози. Комунальна корпорація «Київавтодор» завчасно підготувалася до стихії. Вчора зранку на дорогах працювало 156 одиниць спецтехніки та 64 бригади з ручного прибирання.
Першочергово почали обробляти підйоми, спуски, дороги з бруківки, мости і шляхопроводи. Для цього дорожники використовують рідкі хлориди, сіль і піщано-соляну суміш.
Протягом всієї ночі місто прибирали загалом 577 одиниць спецтехніки «Київавтодору». У всіх районах працювали колони великої та малої техніки, що оперативно розчищали проїжджі частини від снігу. Майже 40 бригад з ручного прибирання вночі розчищали сніг на тротуарах і зупинках громадського транспорту.
Усього останньої доби до прибирання в столиці були залучені майже 5200 працівників усіх комунальних підприємств. Ми зробили все можливе, щоб негода не паралізувала столицю.
Також дякую тим автовласникам, які сьогодні залишили свої авто вдома та пересіли на громадський транспорт. Менша кількість автомобілів на вулицях дозволяє ефективно працювати спецтехніці - прибирати і обробляти вулиці міста.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.